contingut promocionat
logo chihiro restaurant japones santcugat

 

 

Chihiro, el nou restaurant japonès de Sant Cugat que ocupa el lloc del desaparegut Xarlot

Ha obert el 26 de juny amb una promoció molt atractiva vigent fins al 10 de juliol

El restaurant japonès Chihiro està conquerint els paladars del Maresme i ara fa un pas més en la seva expansió. Després d'èxits rotunds a Arenys de Mar, on és considerat el millor restaurant japonès de la zona, el passat 26 de juny va obrir un restaurant a Sant Cugat, al mateix local que l'emblemàtic Xarlot, Av. Corts Catalanes, 7. Fins al 10 de juliol ofereix una promoció destacada.

Beguda gratis

Els clients que s'apropin a aquest establiment a provar les seves creacions abans del 10 de juliol, es beneficiaran de la primera beguda gratuïta.

Gastronomia de qualitat al restaurant japonès de Sant Cugat, Chihiro. FOTO: Cedida

Gastronomia de qualitat al restaurant japonès de Sant Cugat, Chihiro. FOTO: Cedida

La gastronomia del restaurant japonès Chihiro de Sant Cugat

El secret del seu èxit són els seus 170 plats a escollir, elaborats al moment i amb producte fresc. Al migdia ofereix la possibilitat de triar entre 4 plats, acompanyats d'una beguda, unes postres un cafè.

Per assegurar la qualitat i l'autenticitat dels seus establiments, Chihiro compta amb dos caps de cuina destacats. Fu Weng és el cap de cuina i el tècnic encarregat de controlar la qualitat de tots els locals de la marca, assegurant-se que cada plat estigui a l'altura dels estàndards més exigents. A més, Liang Deng és el cap de cuina que s'encarrega de preparar els plats al local de Sant Cugat, garantint que els clients experimentin els autèntics sabors de la cuina asiàtica.

El restaurant japonès de Sant Cugat Chihiro té una decoració pròpia. FOTO: Cedida

El restaurant japonès de Sant Cugat Chihiro té una decoració pròpia. FOTO: Cedida

Disseny propi del local

 Chihiro ha dedicat un període de 6 mesos a adaptar el local de l'antic Xarlot amb un disseny propi, creant un ambient acollidor i encantador que reflecteixi la seva identitat única. Ha incorporat personatges de l'anime El Viatge de Chihiro, film amb el qual s'inspira el seu nom.

La marca prepara ja noves obertures a altres localitats catalanes com ara la ciutat de Barcelona, Sant Just Desvern i altres localitats del Vallès.

Interior del restaurant japonès Chihiro a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem