Controla el sucre amb aquesta recepta amb festucs

Els festucs regulen els nivells de sucre en embarassades


Amb motiu del Dia Mundial de la Diabetes, 14 de novembre, ens fem ressò d’un estudi dirigit per la Dra. Sheng, directora de Nutrició del Sixth People’s Hospital. És el primer sobre les alteracions produïdes en la intolerància de la glucosa durant la gestació (GIGT) o la diabetis mellitus gestacional (GDM) en dones embarassades i demostra que ingerir festucs pot contribuir a controlar els nivells de sucre en sang.

Per ajudar-te a regular els nivells de sucre si estàs embarassada pots introduir els festucs en la teva dieta i començar a gaudir-los en amanides com aquesta que t’oferim.

Amanida de verat salat amb ratafia i festucs

Ingredients

    4 verats  
    1 escarola  
    1 pastanaga  
    2 tomàquets  
    1 porro
    250 g de sal gruixuda
    oli d’oliva  
    250 ml de ratafia  
    50 g de festucs verds
    50 g de sucre

Elaboració:

  1. Netegeu els lloms del verat traient-los l’espina central i la pell. Poseu-los a marinar 24 hores en sal gruixuda. Després d’aquest període, netegeu-los de la sal i guardeu-los en oli d’oliva.
  2. Poseu a reduir la ratafia amb el sucre.
  3. Netegeu l’escarola de les fulles més verdes. Talleu uns quants bastonets de pastanaga i porro. Escaldeu-ho amb aigua bullent. Peleu i desgraneu el tomàquet i talleu-lo a quadradets petits.
  4. Muntatge: feu un petit buquet d’escarola i poseu-hi un bastonet de pastanaga, un de porro i una mica de tomàquet. Després, afegiu-hi uns quants festucs verds i salseu-ho amb una mica de reducció de ratafia.
  5. Col·loqueu al costat els lloms de verat salats.

 
Comentaris

Destaquem