Coock, un restaurant ideal per menjar pollastre de qualitat

Un restaurant per gaudir de pollastre de qualitat cuinat amb les millors receptes

Coock slow food chicken és un restaurant que sorgeix per defensar una nova manera de menjar pollastre, pel dia a dia. Cuinen receptes tradicionals renovades on el pollastre gourmet preparat al carbó vegetal és el protagonista.

Plats variats de pollastre

Ofereix als seus clients una diversitat d’entrants on el pollastre és l’estrella: fingers, aletes, empanada criolla, croquetó, pollastre lacat, caneló XXL i macarrons de l’àvia, entre altres.

Quant als plats principals, el restaurant proposa milanesa de pollastre, pollastre lacat asiàtic, hamburguesa de pollastre, pollastre al curry i mig pollastre de la casa.

Més enllà del pollastre

A banda del pollastre, l’establiment serveix altres plats com braves, platets de pernil ibèric i formatge manxec, calamarsets, escalivada, hamburguesa vegetariana, entre altres.

D’altra banda,  hi ha postres delicioses com coulant de xocolata o tiramisú casolà.

Si vols gaudir de pollastre de qualitat cuinat amb les millors receptes, has de venir a fer un mos a aquest restaurant emplaçat al centre de la ciutat, al carrer Josefina Mascareñas, 15.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem