contingut promocionat
malbec asador argentino logo fons blanc

 

 

Cuina argentina d’excel·lència

La ciutat ofereix una nova experiència gastronòmica

De recent obertura, concretament el 30 d’abril, l’asador argentí Malbec ofereix una cuina amb tot fet a la llenya; per descomptat, les carns, però també les empanades, que es precuinen al forn i acaben a la graella, això els hi dona un plus molt particular i diferenciador.

Els propietaris de Malbec  tenen com a objectiu principal que el client es trobi  com a casa i  realment ho aconsegueixen perquè han lograt que no sigui un lloc típicament “gauchesco” però si un espai molt càlid i acollidor adaptat a l’interiorisme més actual. I amb detalls molts particulars com una làmpada amb 170 ampolles enganxades, uns sofàs fets completament a mà o
el bany amb un jardí vertical, però col·locat al sostre en el qual sembla que les flors et caiguin a sobre.

Però si tornem als fogons, com a entrants destacats tenim la provoleta a la brasa, les patates ranxeres amb entrecot i formatge fos o la graellada de verdures. Quant a les carns, teniu molt per a escollir: asado, vacio, entrecot, entranya, chuletón, costellam de be, hamburgueses… i plats més elaborats com la picanya de camp, la bondiola a la Voll Damm o el llom al drap amb verdures i vi Malbec.

Qualsevol d’aquestes opcions un deixaran bocabadats.

I per a endolcir-ho, no us perdeu el crumble de poma amb gelat o el panqueque amb dulce de leche. Que vagi de gust!

'Malbec Asador Argentino' ofereix una carn amb tall argentí de qualitat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem