Cuina d’arrels argentines a l’oest de Sant Cugat

Una filosofia de fer les coses on la bona onda i la proximitat del tracte fan que sigui un lloc TOP!

Fa diversos anys que es van establir a l’oest de la ciutat una parella d’argentins. Després de diferents proves van decidir emprendre un nou projecte laboral: un restaurant que vol posar en relleu el valor del receptari familiar.

Després d’unes quantes voltes i de provar aquí i allà una parella d’argentins van emprendre un altre tipus de viatge, aquesta vegada una aventura laboral. El nou projecte: un restaurant.

Van decidir apostar per un nom “El Bayo” que feia referència al sobrenom del seu pare. Una declaració d’intencions en tota regla on es posa de manifest la voluntat de situar en el punt de mira a la seva terra natal.

 

Aquí no falten els grans clàssics de la gastronomia argentina però en aquest cas amb un sabor distintiu. Aquestes elaboracions estan rescatades del receptari familiar i de la seva corresponent àrea geogràfica.

Aquella cuina, entesa com a espai físic, on es reunien tota la família cada diumenge per a fer junts aquestes receptes i conservar la cultura culinària de la família i el poble en qüestió.

D’aquests esdeveniments es nodreix la carta del Bayo. Apostant per grans plats “D.O” com les empanades (estil Santiago del Estero), la milanesa i la seva especialitat, el ASADO.

Una filosofia de fer les coses on la bona onda i la proximitat del tracte fan que sigui un lloc TOP!

Gràcies Martín i Ana per transmetre-ho així!

 
Comentaris

Destaquem