contingut promocionat
logo la flama de la bolera

 

 

Cuina a la brasa tot el dia al restaurant de Sant Cugat, La Flama de La Bolera

En aquest establiment trobaràs carn a la brasa de qualitat en un ampli horari de cuina

El restaurant de Sant Cugat, La Flama de La Bolera, ofereix un horari ininterromput de cuina de brasa tots els dies. Així doncs, en aquest establiment podràs gaudir des de les 9 del matí i fins a les 11 de la nit.

Cuina a la brasa de qualitat al restaurant de Sant Cugat, La Flama de La Bolera

En aquest establiment trobaràs carn a la brasa de qualitat en un ampli horari de cuina. Destaca la carn de xai imperial o els braons de xai, l’entrecot i el filet de vedella. També la botifarra de bolets i sense, les broquetes de botifarres variades amb verduretes, el secret ibèric i les galtes de porc. A més a més, en aquest restaurant trobaràs carn de conill, pollastre i magret d’ànec i la possibilitat de gaudir d’una brasa vegetariana amb un plat d’hamburguesa vegetal o Heura amb verdures a la brasa. I també podràs tastar els plats amb salses de qualitat (salsa d’allioli feta a casa i salsa de romesco també casolana) i acompanyaments excel·lents (mongetes del ganxet, patates fregides, torrades o pa amb tomàquet.).

Àmplia terrassa

Per altra banda, La Flama de La Bolera ofereix una terrassa extensa per poder gaudir dels àpats que ofereixen a l’aire lliure i a qualsevol hora del dia.

Brasa a qualsevol hora del dia

En aquest restaurant, podràs esmorzar botifarra amb mongetes i dinar un entrecot a la una del migdia o a les quatre de la tarda, de dilluns a divendres. S’adapten als nous horaris de la societat i proposen cuina oberta per satisfer les teves necessitats culinàries en qualsevol moment del dia. Els caps de setmana i dies festius la brasa està tancada de 16:30 a 17:45, tot i que per la resta de plats la cuina sí que està oberta.

Reserva taula

Vine a aquest establiment i gaudeix d’un ambient acollidor on cada detall està pensat per fer que la teva experiència gastronòmica sigui memorable. Amb la càlida atmosfera que s’hi respira et sentiràs com a casa. Truca al telèfon  937 86 66 76 i reserva taula. Gaudiràs d’una brasa de qualitat pensada per despertar tots els teus sentits.

La Flama es troba ubicada a la Rambla del Celler FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem