Cuina d’abans amb una mirada actual

El Café Belgrado ofereix un interessant menú de migdia

Parlar del restaurant Cafè Belgrado és parlar d’un gran clàssic de la nostra ciutat, a més d’un referent, i de tot un símbol per a Sant Cugat.

Amb les joves regnes del xef Enric Tuduri (26), el Belgrado fa un salt endavant pel que fa a la filosofia del local: “Al nostre rebost guardem el millor ingredient de cada casa, cuinem cada plat amb passió i sensibilitat per oferir-vos un àpat genuí, amb poca manipulació per tal de mantenir la puresa dels sabors: una cuina d’abans amb una mirada actual”.

I és ben veritat perquè al Belgrado saps el que menges i amb total transparència com el vidre que separa la cuina del menjador principal. Una cuina on prima l’alta qualitat del producte i també la presentació, clau avui dia en qualsevol oferta gastronòmica de nivell.

Tota la carta és altament recomanable, però si voleu uns quants imprescindibles són aquests: les croquetes, els bunyols de bacallà, el fonoll amb burrata, el tàrtar de tonyina, l’arròs sec, el garrinet (exquisit) o la picanya de vaca gallega (sorprenent). I per endolcir-ho, l’explosió de xocolates! Tot un festival per als sentits! Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem