Cuina de qualitat en plat o tapa

A la Bodega Tomàs ofereixen una àmplia carta de plats de primera qualitat

La Bodega Tomàs, de recent obertura a la nostra ciutat, és un d’aquells espais que ràpidament es fan imprescindibles i d’obligada parada en qualsevol moment del dia, sigui per dinar, o per a fer un aperitiu, unes tranquil·les copes al vespre a la terrassa, o per a una trobada de grup!

Tracte i servei molt correcte, avalat per una àmplia experiència en el sector. Cal destacar una immillorable relació qualitat-preu dels seus plats i tapes. Molts plats del menú estan extrets de la carta, cosa que fa que el comensal pugui tastar moltes “delicatessen” que no acostumen a ser “plat de menú”.

Entre primers i segons, en teniu una trentena per a escollir, i voldreu diverses visites per a tastar-los tots!

Les recomanacions

La Bodega Tomàs és ideal per a grups. FOTO: Arxiu

Recomanaríem com a entrants els “montaditos” de foie a la planxa amb ceba caramel·litzada, són deliciosos!; el carpaccio de salmó amb tomàquet i alvocat; les braves (a la planxa); les favetes amb pernil d’ànec i xampinyons o el rissoto de ceba amb gamba vermella.

Quan als segons, serien imprescindibles el timbal de peus de porc amb botifarra del perol; la cua de bou, molt tendra; el tall de tonyina fresca a la planxa amb chutney de mango o el “lingot” de bacallà a la musselina de pera.

I per postres no us perdeu el tiramisú, la “torrija” de panetone o el pastís de formatge.

En resum, molt bona cuina de mercat i catalana en forma de plat o de tapa. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem