Cuina honesta i de qualitat

El producte és de proximitat, ingredients naturals i no congelats

Fa 19 anys que el restaurant familiar Can Rovira, de l’avinguda Roquetes, és a la nostra ciutat oferint, sense concessions pel que fa a la qualitat, cuina casolana i carns a la brasa. El producte és de proximitat, ingredients naturals i no congelats. L’obsessió per part dels propietaris, els germans Rovira, d’oferir la més alta qualitat a un preu contingut, ha donat els seus fruits, ja que el restaurant està ple de gom a gom cada dia. El públic és molt fidel i valora el tracte amable i el menjar com a casa, en un ambient senzill i rústic.

 

A les tardes, un públic més jove s’acosta a gaudir de la tranquil·litat que ofereix la seva porxada tot sopant una varietat d’entrepans. El menú diari (no hi ha carta) es compon d’un entrant, d’un primer a triar entre 5 plats i d’un segon entre 12 varietats, bàsicament, de carns i peix a la brasa. En destaquem la xatonada, el trinxat de la Cerdanya, el parmentier amb botifarra i ou, el timbal de verdures amb ou poché o el suculent caneló XXL casolà de rostit amb beixamel trufada. Respecte als segons plats a la brasa, en podríem destacar la botifarra de rovellons, el “churrasco”, el “secreto”, els peus de porc o l’hamburguesa amb ceba caramel·litzada i formatge. I per a endolcir-ho al final, la crema catalana, la crepe de xocolata o el carpaccio de pinya. Que vagi de gust!

 

Un dels plats de Can Rovira FOTO: Cedida

Un dels plats de Can Rovira FOTO: Cedida

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem