Cuina lleugera i saludable

ESPAI PUBLICITARI. Al Cafè Central podràs degustar els millors entrepans en un espai immillorable

En el rovell de l’ou de la nostra ciutat, al principi del carrer de Santiago Rusiñol, va néixer fa uns mesos el Cafè Central, una cafeteria singular, diferent i amb un toc molt personal.

Amb seu també, des de fa vuit anys, a Terrassa, molt a prop de la Mútua, el Cafè Central ha aconseguit marcar un estil propi dins el món de les cafeteries.

La decoració és càlida i acollidora i marida a la perfecció amb el tipus de cuina que s’hi ofereix. Però passem a la carta, en primer lloc trobem una sèrie d’entrepans (trikis, flautins, boines, “bikini moreno”…) dels quals en destaquem, sobretot, el pa, perquè és un pa de diferents orígens artesanals i fet a la mida dels requeriments de la casa.

Ja que aquí es considera que el pa, com a ingredient, és gairebé el més important d’un bon entrepà, n’és el màxim responsable perquè el resultat sigui tot un èxit.

A part d’aquesta primera i rellevant secció, teniu les amanides, amb 8 gustoses varietats de productes frescos i naturals que combinen enciams, formatges, gall dindi, cogombre, pollastre rostit, fruits secs, llenties...

També teniu pasta, verdures al vapor i arrossos (amb verdures, arròs negre, a la marinera, amb salsitxes i trompetes de la mort…) i un llarg etcètera que no us deixarà gens decebuts.

També són de destacar: el plat del dia, els sucs fets al moment i darrerament, a les tardes, les tapes amb vins i caves a copes.

Això és el Cafè Central, un lloc actual, dinàmic, adaptable i amb una cuina natural, lleugera i saludable. Que vagi de gust!

El Cafè Central és molt acollidor. FOTO: Arxiu
Més informació
 
Comentaris

Destaquem