contingut promocionat
casa carlitos  restaurant santcugat rubi logo

 

 

Cuina de mercat de referència

Els plats destaquen pels acabats de la carn a la brasa amb el forn Josper i els acabats al forn de llenya dels seus arrossos per donar-li un toc fumat

A Casa Carlitos, un establiment de Rubí, però a pocs quilòmetres del centre de Sant Cugat, pots provar cuina de mercat en format platet per compartir i amb tocs de fusió amb altres cultures.

Plats estrella

Destaquen els acabats de la carn a la brasa amb el forn Josper i els acabats al forn de llenya dels seus arrossos per donar-li un toc fumat.

Els arrossos són plats destacats al restaurant Casa Carlitos. FOTO: Cedida

Els arrossos són plats destacats al restaurant Casa Carlitos. FOTO: Cedida

Altres plats estrella que tenen una gran rebuda pel públic són les croquetes casolanes, el caneló d’advocat amb salmó marinat, els raviolis d’ànec amb salsa de trufa o l’ou a baixa temperatura amb parmentier de patata.

 Kemuel Gual, cap de cuina al restaurant Casa Carlitos. FOTO: Cedida

 Kemuel Gual, cap de cuina al restaurant Casa Carlitos. FOTO: Cedida

Tots aquests plats conserven l’essència del restaurant Carlitos de Barcelona perquè el xef és el mateix que en aquell il·lustre establiment. Kemuel Gual lidera un equip de cuina estable que sempre elabora els plats amb producte fresc i de proximitat.

Cuina de mercat de qualitat al restaurant Casa Carlitos. FOTO: Cedida

Cuina de mercat de qualitat al restaurant Casa Carlitos. FOTO: Cedida

Espai excel·lent

De l’espai cal remarcar també l’amplitud-és més gran que el Carlitos de Barcelona- i la seva terrassa. Vuit taules a l’exterior amb molt de sol durant la major part del dia. L’aparcament també és un plus d’aquest restaurant.  Just al davant tenen una àmplia zona d’aparcament lliure de pagament per acollir a tots els seus clients de dimarts a divendres o els caps de setmana. 

Val la pena desplaçar-se fins al número 1 de l’avinguda de l’Astronomia de Rubí, a l’entrada de la ciutat, pel seu menú diari de 17 euros amb una excel·lent relació qualitat-preu. Però, també és ideal per passar una agradable vetllada a la nit amb família i amics.  Si vols anar a dinar i sopar i quedar ben servit, has de venir a fer un mos a Casa Carlitos, un referent en el seu àmbit.

Casa Carlitos, restaurant a prop de Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem