contingut promocionat
artbo

 

 

Cuina de mercat tradicional a ArtBo

És un dels pocs llocs de la zona on es poden menjar plats de la cuina catalana de tota la vida

Al barri de Torreblanca de Sant Cugat ha obert ArtBo, un establiment amb pastisseria artesana i menjar per degustar al mateix local o per emportar-se que recorda al menjar de l’àvia.

Carn estofada, plat a ArtBO. FOTO: Cedida

Carn estofada, plat a ArtBO. FOTO: Cedida

Selecció de cuina tradicional  

És un dels pocs llocs de la zona on es poden menjar plats de la cuina catalana de tota la vida com els caragols, els canelons, la fideuà o la carn estofada amb la recepta tradicional. La cuina que se serveix a l’establiment porta el segell de Ferran Sampere, xef a ArtBo. Qualsevol dia ens podem trobar una oferta senzilla o més elaborada, però sempre de qualitat. Per als dies més calorosos, destaca l’ensaladilla russa i el caneló de tonyina.  Dels plats més elaborats, sobresurt la fideuà amb uns fideus elaborats al seu punt, i la carn estofada, que recorda als plats de la mare o la iaia.

Ensaladilla russa i musclos, plats frescos d'ArtBo. FOTO: Cedida

Ensaladilla russa i musclos, plats frescos d'ArtBo. FOTO: Cedida

Postres delicioses

Per acabar l’àpat amb un somriure, calen tastar els pastissets. Es nota que són una pastisseria artesana amb molt de recorregut a Sabadell. Mousses, pastissos, etc. Tots, molt bons!

Espaguettis de xoriç d'ArtBo. FOTO: Cedida

Espaguettis de xoriç d'ArtBo. FOTO: Cedida

Productes de fleca

En acabar el dinar podem aprofitar i endur-nos algun dels productes de fleca que ofereixen. El producte més singular- el tenen patentat- són les coques de vidre que trobaràs a les seves botigues i en altres. Els caps de setmana tenen més sortida els plats per emportar-se. Entre setmana funciona el càtering per a empreses. Un tros de la seva essència al lloc que vulguis.

Pastissos artesans a ArtBo. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem