La cuina de San Telmo, menjar de qualitat al centre

Especialitzat en marisc i peix, té una de les millors paelles per emportar-se del Vallès

El restaurant La Cuina de San Telmo és una de les millors marisqueries i braseries de Sant Cugat.

A pocs metres del Monestir, al centre de la ciutat, hi ha un establiment gastronòmic que ofereix pica-pica d’excel·lents  fregits (peix, calamars, etc., la graellada variada de peix (rap, llenguado, sípia, gambes, cloïsses...), la mariscada especial (escamarlans, llagostins, navalles, musclos...), les gambes de Palamós, les anxoves de l’Escala, les ostres d’Arcade i qualsevol peix fresc del dia: llenguado, rèmol, escamarlans, rap, lluç, llagostins etc.

Els peix i el marisc estan seleccionats personalment pel mateix propietari de l’establiment, Marcelo Jorge Rodríguez Mir, a les llotges de Barcelona, Ribeira Aguiñoy Ries Baixes (Galícia).

A banda de peix,  el restaurant ofereix als seus clients una selecció de carns de qualitat.  Els seus plats de carn són de qualitat amb segell de Galícia i Argentina (carn Angus certificada).

El restaurant ofereix també arrossos de peix i marisc deliciosos per degustar en el local o per fer-ho a domicili. Compta amb la millor paella per emportar-se del Vallès.

dos menús complets i una carta exquisida amb una selecció de plats de la millor cuina amb un bon assortiment d’entrants, amanides i plats de peix i marisc.

El restaurant La Cuina de San Telmo és un local de qualitat al centre de Sant Cugat, a pocs metres del Monestir (C/ Indústria 27).

L’establiment és el millor lloc per gaudir en petits grups de la millor cuina de Galícia i Argentina.

Per menjar bé al centre de la ciutat, vine a gaudir d’un àpat a La Cuina de San Telmo!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem