contingut promocionat
restaurant greta logo

 

 

Cuina vegana que trenca clixés

L'establiment ofereix cuina vegana 100% plant-based a l'avinguda de Rius i Taulet, 120 (Mercantic)

El restaurant Greta és la nova sensació gastronòmica que ofereix la ciutat i el podem trobar al millor lloc on podia estar, el Mercantic de Sant Cugat. Allà podem gaudir d’un establiment pensat en els que els agrada la cuina vegana i els que volen experimentar amb el menjar i els sabors.

No Steak Tartar restaurant greta santcugat

'No Steak Tartar' del restaurant Greta a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Ofereixen una carta que està formada per 10 platets que trenquen idees preconcebudes del que és la cuina vegana i ens submergeixen en un mar de sensacions. En aquestes propostes, Bravíssimes, Ensaladilla Greta, Nachos Guacamole, Babaganoush, Teriyaki cauliflower, Crunchy wings, Tacos hermanos i No Steak Tartare, s’alternen els productes a la perfecció i es combinen sabors àcids, dolços, picants, en la seva justa mesura. Propostes gastronòmiques de qualitat que, a més a més, s’adapten als gustos dels clients.

bravissimes restaurant greta santcugat

Bravíssimes del restaurant Greta a Sant Cugat. FOTO: Cedida

L’equip de cuina, encapçalat per Àxel Faure, escolta els seus suggeriments i els transforma en una proposta única. Les ‘Bravíssimes destaquen per les dues salses que es complementen en perfecta sintonia. El Teriyaki és per als amants dels sabors intensos. El Cruchy wings és el pollastre fregit vegà i una de les estrelles, juntament amb els Tacos Hermanos, amb un sabor molt agradable. El No-Steak Tartare és molt suau i aporta molta frescor. I així podríem anar descrivint tots els plats, cuinats amb una delicadesa exquisida.

Crunchy wings restaurant greta santcugat

Crunchy wings del restaurant Greta a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Totes les propostes estan pensades per un paladar diferent i ens transporten a diversos indrets del món: Àsia, Amèrica, etc. El restaurant Greta és el parèntesi perfecte per a la teva jornada laboral, el teu afterwok particular i el teu pla d’oci per a un cap de setmana rodó.

Terrassa del restaurant Greta a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem