Dakidaya, alta cuina japonesa a la ciutat

Aquest restaurant és un nou concepte de fusió de cuina japonesa mediterrània

Dakidaya és un nou concepte de fusió de cuina japonesa mediterrània a Sant Cugat.

Neix l’any 2013 presentant un concepte renovat de la restauració.

Els seus orígens van ser com associació gastronòmica on es realitzaven esdeveniments de menú degustació a casa del xef.

L’any 2016, després de tres anys, van obrir un restaurant per poder oferir un servei diari mantenint l’essència dels inicis.

Ofereix als seus clients una bona selecció d’entrants amb sopes, tempures, ceviches Onsantemagos de foi, etc.

Proposa també Sushi i Sashimi amb una barreja de sabors on els seus clients gaudiran al màxim del seu paladar.

Serveix carns i peixos al més pur estil japonès amb ingredients naturals i de màxima qualitat.

La carta de postres inclou mochi en diversos sabors (tiramisú, vainilla, oreo, té verd, etc.), gelat de sèsam negre o té verd,  coulant o bombetes, farcells de crème brûlée de vainilla amb coulís de fruits vermells.

També ofereix un servei per emportar-se amb una selecció completa dels plats dels restaurants perquè els seus clients puguin gaudir de la seva essència on ells vulguin.

El restaurant de cuina japonesa, Dakidaya, està al centre de Sant Cugat, al carrer Sabadell, 9. Molt a prop del Mercat Vell a la plaça Sant Pere i a pocs metres del Monestir. Els seus clients poden reservar directament a la seva pàgina web o per telèfon per poder assegurar lloc i complir amb la limitació d’aforament.

Si vols gaudir d’una experiència immillorable de cuina japonesa de fusió amb la cuina mediterrània, has de venir a fer un mos al restaurant Dakidaya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem