Descobreix aquest braó de vedella amb sidra!

Ingredients

  • 1 gra d’all
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de mostassa gruixuda
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 1 culleradeta de comí
  • 1 braó de vedella (1,5 kg)
  • 8 cebes vermelles
  • oli per fregir
  • 4 branquetes de romaní
  • 5 dl de sidra
  • 1 dl de brou de carn
  • 8 pomes petites
  • sal
  • pebre

Receptes

  1. Piqueu l’all ben fi.
  2. Ratlleu la closca de la llimona ben fina.
  3. Barregeu amb mostassa, oli d’oliva i el comí.
  4. Pinzelleu el braó, amb aquesta barreja.
  5. Peleu les cebes.
  6. Preescalfeu el forn i la safata refractària a 240 graus.
  7. Poseu l’oli a la safata calenta i sofregiu el braó, durant uns 15 minuts.
  8. Doneu la volta d’1 a 2 vegades.
  9. Reduïu la temperatura del forn a 180 graus.
  10. Afegiu les cebes senceres i el romaní.
  11. Agregueu la sidra i el brou.
  12. Cobriu i deixeu estofar durant aproximadament 1 hora.
  13. Col·loqueu les pomes senceres al voltant del braó.
  14. Cobriu i deixeu que es cuini durant 30 minuts.
  15. Retireu la tapa de la safata i deixeu coure a foc lent durant uns 30 minuts més, de manera repetida ruixeu amb el suc fins que estigui tendre el braó.
  16. Agafeu el braó de vedella i talleu-lo a llesques.
  17. Assaoneu la salsa amb sal i pebre.
  18. Serviu la carn acompanyada amb pomes, cebes i salsa.
  19. Aquest plat es pot acompanyar amb polenta o un puré de patates.

 
Comentaris

Destaquem