El càtering per oblidar-se del tupper

Càtering Biarritz posa en marxa un nou projecte de servei de càtering complert

Segur que la majoria de vosaltres ja coneixeu aquest local de menjars preparats  del camí de Can Gatxet, a Mira-sol.

Biarritz ara deixa de banda la botiga de menjar per a emportar per a iniciar un nou projecte, que consisteix a donar servei de càtering a domicili a empreses i particulars, amb propostes de menús frescos, elaborats amb producte de proximitat, naturals sense conservants, i d’alta qualitat.

Plats d'elaboració diària

Càtering Biarritz ofereix, cada dia, diversos plats a escollir. FOTO: Arxiu

Els plats s’elaboren cada dia pel matí amb l’objectiu de fer-vos arribar a casa o la feina un menú casolà, variat i saborós a un preu súper assequible.

Pel que fa a la carta de menús (que podeu consultar en la seva pàgina web), cada dia hi ha 3 primers, 3 segons i 3 postres a escollir, incloent sempre alguna proposta baixa en calories (per la dieta).

Exemples de plats destacats són la fideuàpollastre al cava, fricandóbacallà a la mussolina d’alls tendres, mandonguilles a la jardinera, paellapastaous farcits... i un llarg etcètera per anar variant cada dia.

Càtering per a tots els gustos

Tots els productes estan elaborats amb productes de qualitat. FOTO: Cedida

A remarcar que Biarritz també dóna el servei complet de càtering per a reunions d’empresa, celebracions, festes infantils i tot tipus d’esdeveniments, des del coffee break o pica-pica, fins al muntatge sencer de la sala (taules, coberteries, accessoris).

Una bona i econòmica elecció per aquells que estan cansats de preocupar-se del menjar de cada dia. Que vagi de gust! 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem