Catalogat com un dels històrics de la nostra ciutat, la Masia Restaurant Mas Janer de Mira-sol ha agafat una nova embranzida amb la seva nova direcció, orquestrada des del sòlid grup de Can Vilallonga.
Cuina catalana, tradicional i de proximitat que es basa en una bona qualitat de producte i en la garantia d’un servei amb acuradíssima atenció al client.
La nova decoració és molt fresca, acollidora i actual, ideal per a bodes i banquets en el seu gran saló menjador, reunions familiars, dinars de feina o sopars romàntics.
La carta
La carta està farcida de suggerents propostes i si haguéssim de fer algunes recomanacions, començaríem pels entrants amb les croquetes de pollastre casolanes, el foie mi cuit amb melmelada de figues o el pop a la brasa.
S’ha de tastar també l’arròs amb conill i rovellons, els ous estrellats, el steak tàrtar, el popular cruixent de peus de porc desossats amb foie i melmelada de calçots, el bacallà al forn de llenya amb allioli o l’indispensable i ja tradicional de Can Villalonga, “chuletón” de Tudela.
Per a guardar un bon record, la tarta tatin és una de les postres estrella. En resum, els sabors i aromes de sempre amb tocs innovadors i de qualitat.