El Mon Secret, un entorn molt suggeridor

El restaurant, que ofereix sessions amb el DJ Javier Martín divendres i dissabtes nits, és genial per a festes i celebracions

Està clar que el punt diferencial del restaurant que hem visitat aquesta setmana, a banda de la seva cuina, que busca en les  diferents combinacions el toc d’autor particular, és el seu bonic jardí.

Un espai que convida a la relaxació, al descans, al chill out als vespres, on les nits d’estiu, acompanyades de bona música en directe, poden convertir-se en el plat fort de les propostes de l’after-work amb col·legues de feina o de cap de setmana.

La cuina té una marcada personalitat francesa, que deixa esbrinar la procedència de la seva xef, així com plats d’aquí i també pizzes, que sempre vénen de gust.

Els plats són fets al moment amb producte superfresc i no s’hi valen les presses! De la carta, en destaquem com a entrants el foie semicuit, els tàrtars de vedella i de salmó al punt picant preferit del comensal, l’amanida tèbia de gambes i pernil d’ànec, l’amanida Mon Secret amb salmó marinat i alvocat o el carpaccio de bacallà amb tomàquet, gingebre fresc i ruca.

Com a plats principals podríem recomanar l’entrecot de vedella a la brasa o el confit d’ànec amb deliciós chutney de poma. Si us ve de gust menjar peix, serien imprescindibles el filet de llobarro amb fines herbes o el suau llom de bacallà amb mussolina de poma verda.

La pizza que podríem destacar d’entre les vuit diferents varietats, per la seva originalitat, és la d’escalivada. Per arrodonir un bon àpat a la fresca, per postres podeu provar el sempre exitós pastís Tatin o el tiramisú de la casa, que destaquem especialment, ja que tant el continent com el contingut us deixaran bocabadats. Bon appétit!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem