El nou Lomito'n: pizzes i carn

Descobreix el nou aire de Lomito'n, més fresc, modern i igual de suculent

De tots és coneguda la Sandwhicheria Lomito’n doncs, ara, al costat de la que va ser la seva primera seu, a la plaça de la Creu de Coll Favà, ha nascut el nou Lomito’n Steakhouse & Pizzas, la sorpresa de la nova temporada.

 

Un nou i flamant establiment amb un interiorisme lluminós, acollidor i actual i que acull a la seva clientela amb la gran novetat d’oferir plats elaborats al carbó o a la llenya.

 

Dos italians, xef i pizzer, són els responsables que a partir d’ara tasteu la nova aposta de Lomito’n, una aposta variada i també destacadament generosa, el que permet la possibilitat de compartir determinats plats.

La nova carta

A Lomiton's cuinen els seus plats al carbó o la llenya. FOTO: Cedida

Uns entrants italians encapçalen la carta amb estrelles destacables com el vitello tonnato (vedella freda amb salsa de tonyina) o les albergínies a la Parmigiana.

 

Per seguir amb uns entrants de la casa com les “empanadas” o el tàrtar de salmó. Les pastes i les 7 varietats de risotto donen pas a les que són unes de les estrelles de la casa: les més de 20 varietats de pizzes (durant el mes d’octubre us la porten a casa per 5 € dins de 8 varietats a escollir).

 

Finalment els verdaders protagonistes del nou Lomito’n, les carns: filet, entrecot, “chuletón”, garrinet, “entranya”, vacio, magret, “chorizo criollo”… una oferta de gran qualitat i varietat, feta per a degustar al moment. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem