El restaurant del bosc

Cuina de mercat, catalana i argentina

L’any 1925, la Casa Blava era un refugi per a caçadors i viatgers.

Al llarg dels anys va continuar servint menjars enmig de Collserola, aparentment lluny de la gran ciutat.

I a partir del 2003 va iniciar una gran transformació fins a arribar a l’actualitat: un espai que es pot definir com a elegant, diferent i entranyable, camuflat en un tranquil entorn natural que convida a la desconnexió, la relaxació i el chill-out.

Amb estupendes terrasses envoltades d’arbres i flors, cuidats espais exteriors, el so de l’aigüeta de la font, caseta per a fer brases en el jardí… Casa Blava ofereix el pack “restaurant-experiència”.

La cuina és variada, sana i equilibrada, elaborada amb productes naturals de màxima qualitat.

En destacaríem les “empanadas criollas”, molt populars, les generoses amanides, ideals per a compartir, la “provoleta”, les croquetes casolanes, les gambes crocants amb salsa tàrtara, els ous estrellats (genials), el rissotto, carns argentines com l’ull de “bife” de vedella, el secret ibèric, i també peixos, com el llobarro a la sal… entre d’altres alternatives.

Si no el coneixeu encara, no podeu deixar de visitar-los. A 10 minuts de Sant Cugat-la Floresta.

Els dijous a  la nit podràs gaudir d'exquisida música en directe. FOTO: cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem