El triomf de la qualitat en el menjar japonès

Nobi Sushi ofereix els serveis de Take Away i a domicili, a banda de poder menjar en el mateix local

Tots sabem que el sushi està de moda, però també sabem que hi ha sushi de moltes classes i qualitats i l’exemple que ens ocupa avui és realment un cas d’èxit.

 

Amb seu i obrador propi a la vista en el mateix centre Comercial Baricentro, Nobi Sushi va obrir les seves portes fa 9 mesos i ja s’ha consolidat com una oferta take away i a domicili de les més interessants de la comarca.

 

L’elaboració és artesana, la matèria primera de la millor qualitat, la varietat exemplar, el servei excel·lent i el preu… sorprenent! Aquesta conjunció d’elements només és possible quan hi ha equip cohesionat i la direcció de l’empresa té les coses molt clares: donar el millor producte i oferir el millor servei del mercat; amb això, l’èxit està assegurat.

 

Si passem a la carta, en destacaríem els “packs”, que van des de 10 a 50 peces variades i són les súper vendes de la casa; els uramakis especials amb un gran ventall d’opcions, que inclou els de salmó i alvocat; surimi i mango; alvocat amb formatge o la tonyina amb surimi. Futomakis, Makis, Temakis, Nigiris, Tartar de salmó o de tonyina fet al moment, Sashimi per peces… i si voleu quelcom diferent, també en tenen de vegetals, sense peix!

 

Menjar bon sushi a casa o a la feina ja és possible. Ho heu de tastar. Gràcies, Nobi Sushi! 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem