Els especialistes en arrossos

L'Oriza compta amb 10 tipus d'arrossos diferents

Fa un parell de mesos que al carrer de Martorell, 17, de la nostra ciutat ha obert Oriza, un restaurant bar que té per objectiu oferir una cuina fresca i de proximitat especialitzada en els arrossos.

Precisament el nom del restaurant prové d’oryza sativa, que vol dir arròs, d’aquí que tot el concepte giri entorn d’aquesta gramínia.

Però a banda dels arrossos, dels quals en parlarem tot seguit, hem de destacar com a entrants el pop a la gallega o la graellada de verdures amb romesco.

De tapes heu de provar les patates braves o les croquetes de “cocido” (excel·lents). D’amanides destacaríem la de formatge de cabra.

Pel que fa a la carn, no deixeu de tastar l’entrecot de vedella (al rocafort o al pebre verd) i, pel que fa al peix, qualsevol peix fresc del dia us deixarà més que satisfets.

Les estrelles de la casa són els arrossos, i en teniu 10 per escollir: a la marinera, amb verdures, mixt… Però si n’haguéssim d’escollir un parell, ens quedaríem amb la paella de llamàntol i l’original risotto de pernil ibèric i espàrrecs verds.

I per a tancar-ho dolçament: un coulant de xocolata de dos colors amb gelat de vainilla.

Que vagi de gust!

L'Oriza va obrir les portes ara fa dos mesos. FOTO: Artur Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem