El Restaurant Masia Can Vilallonga és el lloc ideal per escapar de la rutina diària i gaudir d’una gran experiència gastronòmica. A cinc minuts del centre de Sant Cugat, però al bell mig de la Serra de Collserola, aquest local ofereix tot el que necessites per desconnectar.
Varietat de plats a la brasa
El restaurant ofereix una diversitat de plats a la brasa entre els quals destaca el pop a la brasa amb patata aixafada, pimentó i oli d’oliva molt tendre.
![Pop a la brasa de Masia Can Vilallonga. FOTO: Cedida Pop a la brasa de Masia Can Vilallonga. FOTO: Cedida](/uploads/s1/26/76/88/04/pop-brasa-masia-can-vilallonga_38_800x400.jpeg)
Pop a la brasa de Masia Can Vilallonga. FOTO: Cedida
![Plat de carn a Masia Can Vilallonga. FOTO: Cedida Plat de carn a Masia Can Vilallonga. FOTO: Cedida](/uploads/s1/26/76/87/67/carn-masia-can-vilallonga.png)
Plat de carn a Masia Can Vilallonga. FOTO: Cedida
Cuina a foc lent
La cuina es basa en el receptari tradicional, però amb adaptacions pròpies com els caragols elaborats a la paella amb cansalada ibèrica i una reducció de brandy. També, proposa cuina a foc lent com la costella de vaca, amb 13 hores de cocció o el garrinet, elaborat a baixa temperatura.
Altres delícies que es poden provar són el filet mignon, la tonyina vermella a la brasa o l’espatlla de cabrit. L’autor d’aquestes creacions és José Luis Vivar, àlies el “Tete”, cap de cuina del restaurant des del 2020.
![Deconstrucció del pa amb xocolata de Masia Can Vilallonga. FOTO: Cedida Deconstrucció del pa amb xocolata de Masia Can Vilallonga. FOTO: Cedida](/uploads/s1/26/76/87/62/canvilallonga-3_38_800x400.jpeg)
Deconstrucció del pa amb xocolata de Masia Can Vilallonga. FOTO: Cedida
Per maridar aquests plats compten amb 48 referències de vins de qualitat com el millor garnatxa blanca de la Terra Alta o vins deliciosos amb raïm Picapoll. Per postres destaca una deconstrucció del pa amb xocolata, oli i sal. Vine i gaudiràs del menjar i el lloc.