contingut promocionat
logo masia can ametller

 

 

Un espai on conflueixen història, professionalitat i la millor gastronomia

Aquest restaurant està en una ubicació privilegiada, envoltat d'espais naturals que conviden al plaer i al relaxament

La bellesa, la cura per cada detall, la professionalitat i el bon menjar conviuen en l’experiència de fer un àpat o de celebrar el teu esdeveniment a la Masia Can Ametller.

  Reserva, ara!

Un espai extraordinari amb una llarga tradició i història, ubicat en un entorn privilegiat, amb vistes sobre la serralada de Collserola i pròxim a la ciutat de Barcelona, que no decep a l’hora d’oferir la millor qualitat en la seva oferta gastronòmica. Els espais exteriors i el seu ampli jardí converteixen aquest indret en un lloc ideal per a la desconnexió. A més, la Masia compta amb un ampli pàrquing privat gratuït per als seus clients. Els xefs de Can Ametller es preocupen de garantir innovació i qualitat en tota la seva oferta gastronòmica, oferint una cuina adaptada a cada ocasió i esdeveniment.

A la Masia Can Ametller són especialistes en arròs FOTO: Cedida

A la Masia Can Ametller són especialistes en arròs FOTO: Cedida

 

Una història que la fa única

El nom amb el qual es coneix actualment aquesta Masia prové dels seus primers propietaris, el Masover Ametller, qui va batejar-la al voltant del segle XVII. No obstant això, les primeres escriptures on es menciona aquest indret daten l’any 986. Un dels trets més característics i que fan d’aquesta masia un lloc d’allò més especial és l’ermita que la conforma, la qual va ser reconstruïda l’any 1781. Des de llavors, la Masia ha sigut restaurada en diverses ocasions.

Especialistes en arrossos i bacallà

El bacallà un altre dels plats estrella FOTO: Cedida

El bacallà un altre dels plats estrella FOTO: Cedida

 

L’autenticitat i la història, però, no són els únics trets que caracteritzen aquesta masia. La seva cuina destaca pel producte de proximitat i de temporada, però també per ser especialistes en l’elaboració d’arrossos i bacallà. L’espai també compta amb un rostidor vasc per a la cuina de peixos i carns. Aquest restaurant ofereix servei de càtering i de menjar per endur, el qual inclou tota l’oferta de la seva carta.

La seva proposta en carta i en menús inclou una gran varietat de plats i opcions: menú diari, menú d’arròs, menú degustació o menú calçotada, són algunes de les propostes que aquest espai gastronòmic ofereix per a tots els gustos.

El millor espai pel teu esdeveniment

Interior de la Masia Can Ametller FOTO: Cedida

Interior de la Masia Can Ametller FOTO: Cedida

A Masia Can Ametller són, a més, experts a oferir totes les facilitats i serveis addicionals per a la celebració d’esdeveniments. El restaurant compta amb vuit salons privats amb capacitat de quatre fins a vint persones, així com sis salons grans amb capacitat d’entre vint fins a trescentes persones, els quals encara conserven els detalls més autèntics d’aquesta antiga masoveria, barrejat amb una decoració elegant i una atenció personalitzada i propera que fan d’aquest espai la millor opció per celebrar el teu esdeveniment o trobada.

 

  Reserva, ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem