contingut promocionat
FamilyBakery l

 

 

Estima i passió pel que fem

Family Bakery és un establiment amb un ambient familiar i acollidor on cada producte respira artesania, qualitat i “amor per la cuina”

La Sabrina i el Pedro, d’origen argentí, sempre havien volgut muntar la seva pròpia pastisseria i cafeteria. Va ser després del confinament que van trobar el local apropiat a l’emergent barri de Volpalleres i van decidir fer realitat el seu somni. El 5 de juliol del 2020 el que havia començat com un hobby (fer “empanades” i pastissos per a festes i aniversaris) es va convertir en Family Bakery. Dedicació, constància, amor per la cuina i una gran vocació de servei es veien finalment recompensats.

Family Bakery és un establiment amb un ambient familiar i acollidor on cada producte respira artesania, qualitat i “amor per la cuina”. “Només fem servir les millors matèries primeres del mercat”, ens afirma el Pedro.

Les estrelles de la casa són les “empanades argentines” amb recepta pròpia: de carn suau, de pollastre, de carn de xai, de mozzarela i pernil dolç (amb la millor mozzarela del mercat), la recentment incorporada Del Bosque (agredolça, amb vi de Porto) o les  vegetarianes. També són destacables els pastissos, molt  recomanables com el Lemon Pie, el Carrot Cake o el Red Velvet i les exquisides mitges llunes argentines (amb tres dies d’elaboració abans d’arribar al taulell).

Igualment, teniu una gran varietat d’entrepans, pizzes i els combinats (Picada Argentina) per compartir entre 2, 4 o 6 persones.

Gaudiu en família de Family Bakery! Que vagi de gust!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem