Et lleparàs els dits amb aquesta pasta de cigró per untar

Aquest és un dels àpats més saludables que pots tastar

Ingredients

  • 1 pot de cigrons (240 g de pes escorregut)
  • 1/2 branqueta de julivert
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada de tàperes
  • 1 cullerada d’oli de colza
  • 2 cullerades d’avellanes
  • 2 cullerades de nous
  • sal i pebre

Pas a pas

  1. Poseu els cigrons en un tamís i escorreu.
  2. Renteu el julivert, sacsegeu per eliminar l’aigua i talleu finament.
  3. Amb la liquadora feu un puré amb els cigrons, el suc de llimona, les tàperes i l’oli.
  4. Rostiu les avellanes i les nous en una paella sense greix.
  5. Un cop rostides aixafeu-les amb un cassó, que no quedin massa primes.
  6. Barregeu el puré de cigrons amb les avellanes i les nous aixafades i el julivert, i condimenteu amb sal i pebre al gust.

 
Comentaris

Destaquem