'Fet a la llenya', rostisseria casolana al centre

Menjats preparats per emportar-se de tota mena, seguint les receptes més tradicionals

Fet a la llenya és una rostisseria casolana al centre de Sant Cugat.

Ofereix menjats preparats per emportar-se de tota mena, seguint les receptes més tradicionals.

Proposa als seus clients una selecció diversa de plats fets amb llenya d’Alsina com braó a la llenya, cuixa i pit de pollastre, mig pollastre o pollastre sencer.

 

També cuina i serveix botifarra de pagès, galtes de porc, conill a la llenya, xampinyons, pebrot escalivat, albergínia al forn, carabassó i patates al caliu.

Prepara, a més, altres plats preparats de cuina tradicional catalana com amanida de cigrons, ensaladilla russa, truita de patates, llenties estofades, caragols amb salsa, macarrons amb tonyina, faves a la catalana, canelons de l’àvia, espinacs a la catalana, bunyols de bacallà, entre altres.

A banda d’aquests plats, els seus clients també poden demanar barra gallega a la llenya, patates fregides, patates braves, salsa rosa, salsa romesco, allioli i salsa brava.

Tots aquests plats els clients els poden demanar des de la pàgina web o per telèfon. També es poden adreçar al seu establiment, situat al carrer Sant Bonaventura, 11.

Demanar un plat a ‘Fet a la Llenya’ és una experiència molt satisfactòria, gràcies al seu tracte proper i a la seva amabilitat.

És la millor opció per quan no volem o podem cuinar i per gaudir d’una carta àmplia de plats deliciosos sense sortir de casa i evitar desplaçaments  innecessaris per evitar contagiar-se de COVID-19.

Si vols gaudir de plats catalans cuinats amb la recepta tradicional, has de fer la teva comanda en aquest local.

 
Comentaris

Destaquem