Fideus a la cassola amb escamarlans

Una recepta per a 6 racions, amb un dificultat mitjana i amb un preu car

Aquesta recepta de fideus a la cassola amb escamarlans és per sis racions, té una dificultat mitjana i el seu preu és car .

Ingredients:

600g  de fideus grossos.
1Kg d’escamarlans.
300g  de Sípia.
150g  de pèsols.
2 cebes.
5 tomàquets madurs.
3  grans  d’alls.
30g. d’ametlles.
3 galetes maria.
Safrà.
Oli i sal.

Elaboració:

  1. Fem un bon sofregit completament confitat amb paciència.
  2. Primer la ceba, amb poc foc va prenent color gradualment; després tomàquet trinxat i pelat sense llavors; una mica de sucre.
  3. Posem una cullerada d’aigua, es va deixant que se la begui; això ajuda a una caramel·lització lenta.
  4. A part; fregir a la cassola sípia tallada a bocins. Aquest oli és per el sofregit.
  5. Tirem brou de peix, els fideus grossos dels de cabdell, pèsols cuits.
  6. 5 minuts abans, afegir els escamarlans, la picada amb els alls, les ametlles, el safrà, el julivert i les galetes maria.
  7. La picada es pot dissoldre amb el mateix líquid on es couen el fideus.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem