Gastronomia cubana i mediterrània en un mateix espai

ESPAI PUBLICITARI. Al Doña Oranda són especialistes en mojitos i copes

El restaurant Doña Oranda de l’avinguda de Lluís Companys, 36, ha canviat de gerència i amb el canvi, a part que la decoració actual té molta més llum i color, ha arribat una nova orientació del negoci que va més enfocada a tot tipus de públic: tant els que són grans amants de la cuina cubana com els que no ho són tant.

El menú normal de diari inclou 2 opcions: la mediterrània (amb amanida, patates al caliu, verdura saltada, ous estrellats, llom amb salsa, hamburguesa, calamars i croquetes, entre altres plats a escollir) i l’opció cubana (amb un plat combinat d’arròs, “picadillo criollo” o pollastre, iuca fregida i amanida de tomàquets), ambdós inclouen postres o cafè.

La carta del Doña Oranda

Al Doña Oranda tots els productes són de qualitat FOTO: Haidy Blanch

Però si ens fixem en la carta d’especialitats de l’illa, ens trobem amb diferents recomanacions de la xef cubana: les amanides (molt generoses); la “tostada” de la casa i la cubana; la quesadilla; l’arròs Congrí i l’arròs blanc amb coco; el Tamal; la “ropa vieja” (tires de vedella amb salsa); el “picadillo criollo” i el “vacío” o la “entraña”, entre moltes d’altres suculentes opcions.

Si voleu conèixer la cuina cubana, visiteu Doña Oranda. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem