Gaudeix d'una pizza saludable amb pasta de carbassó!

Ingredients

  • 1-2 carbassons grandets
  • sal
  • 1/4 de pebrot tallat ben fi
  • 1 ceba petita tallada ben fina
  • unes verduretes afogades (albergínia, carbassó, porro, pebrot)
  • tonyina
  • formatge de cabra
  • 1 sobre de mozzarel·la

Receptes

  1. Talleu un carbassó gran o dos petits, en làmines fines. Millor pel llarg que a rodanxes.
  2. Poseu al fons d’una plata gran per al forn un full de paper vegetal.
  3. Feu una capa amb les làmines de carbassó fent que una pugi sobre l’altra un centímetre. Després, una altra capa al damunt entrevessades, és a dir, una capa horitzontal i l’altra vertical.
  4. Poseu un polsim de sal.
  5. Poseu-ho al forn a 180 graus fins que comenci a agafar color i abaixeu la temperatura. Es tracta que perdi la humitat i quedi una mica cuit. Ja tenim la base de la pizza.
  6. Poseu el full amb el paper vegetal de sota en una plata, poseu-hi una mica de salsa de tomàquet, els ingredients que us interessi posar: pebrot tallat ben fi, ceba tallada molt fina o verduretes afogades, tonyina, formatge... el que us agradi.
  7. Empolseu mozzarel·la ratllada al damunt i poseu-ho al forn a 180º C fins que el formatge comenci a gratinar.
  8. Tindreu una pizza apta per a celíacs i baixa en calories.
  9. A gust de cada comensal s’hi pot afegir en servir oli picant.

 
Comentaris

Destaquem