Gaudeix fent aquesta recepta de pizza barbacoa

No us encanten les pizzes? Jo seria capaç de menjar-ne a tota hora. Així que, que millor que fer-les a casa!? Aquesta us encantarà, és tot un clàssic modern. Espero que us animeu, us llepareu els dits

Ingredients:



• 1 ceba
• 250 gr de pit de pollastre
• 250 gr de carn picada
• 1 paquet de bacó a tires
• 1 paquet de formatge ratllat per a pizzes
• Salsa barbacoa
• Tomàquet triturat natural

Per a la massa:
• 25 gr de llevat fresc
• 2 cullerades d'oli d'oliva
• 200 ml d'aigua
• 400 gr de farina de força
• Una mica de sal


Instruccions:

1. Per començar, posem en un bol l'aigua en el microones uns segons. Quan estigui calent, afegim el llevat i el llevat esmicolat i ho escalfem uns segons el microones perquè es desfaci. Quan estigui calent ho barregem amb una cullera fins que es desfaci.
2. Barregem la farina i la sal en un bol. Fem un volcà en el centre i li afegim l'aigua amb el llevat i l'oli.
3. Barregem bé amb una cullera de fusta fins que la massa es desprengui de les parets.
4. Enfarinem en lloc de treball i comencem a amassar la massa doblegant-la per la meitat. L'aixafem i estirem amb la mà dreta durant uns 6 minuts. Si veieu que la massa s'enganxa, enfarineu-vos una mica les mans.
5. Dobleguem la massa en dos deixant el cor a dins durant dos minuts.
6. Posem en un bol amb una mica d'oli i posem la massa en forma de bola i ho tapem amb un drap fins que tingui el doble de la seva mida.
7. Quan hagi crescut el necessari li peguem un cop de puny i ja podem estirar-la.
8. Fem els pits de pollastre a la planxa i les deixem refredar.
9. Piquem la ceba i la fregim amb oli fins que estigui dorada i ja no tingui just amarg. A continuació, li afegim la carn picada i el bacó i ho coem.
10. Quan la carn ja estigui feta afegim el pollastre prèviament tallat a daus i li donem dues voltes.
11. Untem la massa de pizza amb tomàquet triturat i escampem uniformement la carn i la ceba. A continuació, afegim la salsa barbacoa i el formatge.
12. Posem la pizza al forn prèviament escalfat durant uns 20 minuts a 200 graus o fins que la massa estigui dorada.

 
Comentaris

Destaquem