Gaudeix d’aquesta sípia amb rossinyols

Aquesta recepta és per a quatre racions, de dificultat mitjana i de preu mitjà

Elaboració

  1. Ratllem les cebes i en una cassola de terrissa les fregim fins que quedin ben enrossides; hi afegim els tomàquets pelats i ratllats i deixem coure uns 10 minuts.
  2. Netegem la sípia, la tallem a rodanxes afegint-la al sofregit; ho cobrim d’aigua i deixem coure uns 30 minuts. A continuació, afegim els rossinyols nets i escorreguts, deixem coure uns 15 minuts.
  3. En un morter matxuquem els alls i les ametlles torrades i vessem un got de vi blanc sec.
  4. Ho tirem tot a la cassola, una mica de sal i a foc lent uns 10 minuts.

Ingredients

  • 1 sípia d’ 1 Kg
  • ½ Kg. de rossinyols
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 tomàquets petits madurs
  • 5 grans d’all
  • 8 ametlles torrades
  • 1 got de vi blanc sec
  • 1 dl d’oli
  • sal

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem