contingut promocionat
ildolce far pizza logo

 

 

Il dolce far pizza, la nova pizzeria 'take away' de Sant Cugat

Aquest establiment està ubicat a Josefina Mascareñas, 15

Fa dos mesos que ha obert a Sant Cugat una nova proposta gastronòmica que vol apropar les pizzes i les pastes de qualitat a tots els ciutadans. El seu autor, italià de naixement, té més de 30 anys d'experiència en el món de la restauració. Després d'una etapa molt intensa de treball a la seva vida, arriba a la ciutat per trobar la pau en un concepte de cuina per emportar-se que li permet conciliar millor la seva vida professional i familiar. I aquest estat el vol transmetre a les seves propostes, preparades a partir d'un procés d'elaboració més reposat i que es poden demanar en aquest nou establiment que ha obert juntament amb el seu germà.

Procés d'elaboració acurat a Il Dolce Far Pizza. FOTO: Cedida

Procés d'elaboració acurat a Il Dolce Far Pizza. FOTO: Cedida

Il dolce far pizza realça la cuina sana i a foc lent

Com el seu propi nom evoca, Il dolce far pizza (en record de la filosofia italiana Il dolce far niente que reivindica una vida més tranquil·la) valora la cuina a foc lent. De fet, les seves pizzes es fan amb una massa que ha tingut una fermentació llarga i poc llevat. Això i el tractament especial de l'aigua que s'empra per cuinar les pizzes fan que et puguis menjar qualsevol de les seves pizzes i no t'embafis, ja que són molt digestives. A més, gràcies a aquest procés d'elaboració, no t'hauràs d'aixecar del llit a la nit per beure aigua.

Al marge de les pizzes, a la cuina també elaboren pasta farcida, tiramisú i pannacotta casolana molt lleugera. Uns productes que aniran ampliant en funció de la resposta del públic santcugatenc.

Pasta de qualitat de Il Dolce Far Pizza. FOTO: Cedida

Pasta de qualitat a Il Dolce Far Pizza. FOTO: Cedida

Un dels propietaris de la botiga, que vol mantenir-se en l'anonimat, ha afirmat que "treballem amb molt producte de qualitat i cuinem amb molt amor i afecte".

També cal esmentar que els impulsors d'aquest negoci són uns enamorats de la cuina sostenible i això ho reflecteixen en els productes amb què elaboren les seves pizzes: tomàquet ecològic, farina certificada per a Kosher, aliments no transgènics i tots els productes gourmet que importa directament d'Itàlia.

'Il ldolce far pizza' també inclou una petita botiga gourmet. FOTO: TOT

'Il ldolce far pizza' també inclou una petita botiga gourmet. FOTO: TOT

Botiga d'aliments gourmet italians

I aquest amor pels aliments sans i de qualitat també es reflecteix en els  articles delicatessen que venen també a l'establiment.  Productes d'origen italià de les primeres marques i de tipologia diversa com ara les delicioses pastes de qualitat assecades lentament, algunes sense gluten, ampolles de vi o cerveses artesanes. De moment, tenen una petita selecció, però un dels propietaris del negoci assegura que la intenció és anar ampliant el catàleg amb més articles i, a poc a poc, construir una botiga de productes gourmet cada vegada més completa.

Plats de pasta de qualitat a Il Dolce Far Pizza. FOTO: Cedida

Plats de pasta de qualitat a Il Dolce Far Pizza. FOTO: Cedida

Servei a domicili de qualitat

A més, els clients que vulguin tastar els seus productes poden emportar-se el menjar per un preu ajustat venint directament a la botiga o demanant a través de Glovo, Obvious Eat (amb aquest servei, el transport a Sant Cugat és gratuït) i Uber Eats. Distribueixen a través d'aquestes plataformes a Sant Cugat, La Floresta, Bellaterra, Mira-sol, Rubí i Cerdanyola.

Noves obertures

Des de la gerència de l'establiment asseguren que si tot va bé, esperen obrir noves pizzeries take-away per la zona del Vallès com Sabadell. Però sempre seguint una línia sostenible i ecològica.

Si vols una pizza i pasta de qualitat o qualsevol altre producte de la botiga i d'origen italià, has de venir a 'Il Dolce Far Pizza', el nou establiment de Sant Cugat de cuina sana.

Pizzes de qualitat a la pizzeria take away Il Dolce Far Pizza. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem