Innova a la cuina amb aquesta fabulosa fideua de bolets

Aquesta recepta aporta hidrats de carboni i molts nutrients

Ingredients:

250 g de fideus del núm. 2

1 ceba

1 cullerada de pebre vermell fumat

300 g de gírgoles

2 pebrots del “piquillo”

1 dent d’all

Sal

Pebre negre

Oli d’oliva verge extra

4 cullerades d’allioli de soja

1 petit got de vi blanc

500 g de brou de verdures

2 cullerades de tomàquet triturat natural


 

Instruccions:

Enrossiu els fideus a la paellera amb dues cullerades d’oli; reserveu. A la mateixa paellera, daureu l’all picat juntament amb la ceba picada ben petita; seguidament, afegiu els bolets nets i tallats; a foc viu, sense deixar de remenar, fins que estiguin cuits; a continuació hi reduïu el vi blanc.

Ara, hi aboqueu el tomàquet, salpebreu, un parell de voltes i afegiu els fideus; remeneu, poseu el pebre vermell fumat. Ràpidament, hi poseu el brou calent i els pebrots a tires. Rectifiqueu de sal i pebre, remeneu bé, 3 minuts a foc alt, 3 a foc baix i llest.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem