contingut promocionat
versio original restaurant santcugat logo

 

 

Ja sabem qui ha guanyat el sopar al restaurant Versió Original de Sant Cugat

El Versió Original compta des de l'abril amb una nova direcció de cuina encapçalada pel cuiner Joan Puigpelat, format amb els millors xefs com Martin Berasategui

Gemma Olmos López ha guanyat el sopar per a dues persones al restaurant de Sant Cugat, Versió Original en el que han participat gairebé 600 persones. Aquest restaurant de tapes compta des de l'abril amb una nova direcció de cuina encapçalada pel cuiner Joan Puigpelat, format amb els millors xefs com Martin Berasategui. Des d'aleshores, ofereix als seus comensals cuina basca tradicional amb pinxos i plats típics com les mandonguilles o les croquetes.

pintxos versio original santcugat

 

Cuina basca tradicional al centre de Sant Cugat

Davant del Teatre-Auditori, els cinemes, l'escola municipal de música i la biblioteca i a un minut del Monestir, trobaràs un restaurant que ofereix gastronomia de qualitat a partir de les receptes basques de tota la vida. Kokotxas de bacallà al pil-pil, mandonguilles estofades amb patates fregides, txuleton de vaca Simmental Dry aged 30 dies, pinxos variats i una llarga llista de plats deliciosos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem