contingut promocionat
arroseria .jihan santcugat logo

 

 

De Jihan, una arrosseria de qualitat a Sant Cugat

En aquest restaurant es poden demanar arrossos de diferents tipus

A pocs metres del Monestir, hi ha des de fa un any (25 de Juliol de 2022) un restaurant especialitzat en cuina marinera. A l’Arrosseria de Jihan es poden demanar arrossos de diferents tipus i els plats de peix i marisc que et pots trobar en un restaurant de la Barceloneta.

Pastís de formatge de l'Arrosseria De Jihan. FOTO: TOT

Pastís de formatge de l'Arrosseria De Jihan. FOTO: TOT

Àmplia selecció d’arrossos

En aquest establiment, el projecte personal de la Jihan, una professional amb 12 anys d’experiència cuinant arrossos, es poden degustar més de deu arrossos diferents, sent l’Arrossejat de Ceps i Zamburiñas i el deliciós arròs negre de sèpia d’Arenys de Mar el que té més èxit entre els comensals. Però, també destaquen la paella marinera de peix i marisc, l’arrossejat de gambes d’Arenys o l’Arrossejat de Pop.

Producte fresc cuinat al moment

A banda dels arrossos, també cal remarcar el Rap al forn i les tapes de mar: calamars a la romana i musclos a la marinera.

Entrepà de l'Arrosseria De Jihan a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Entrepà de l'Arrosseria De Jihan a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

Però, la seva carta es completa amb altres plats estrella com l’Entrecot de vedella de Girona, l’Amanida Xató, l’hamburguesa o els nachos. Tots aquests plats i la resta que es poden demanar al restaurant estan cuinats al moment i estan elaborats amb producte fresc. Per postres ofereixen flam i natilles casolanes i altres que no ho són, però que tenen un bon sabor com el gelat o el pastís de formatge.

 

Gelat de l'Arrosseria de Jihan. FOTO: TOT

Gelat de l'Arrosseria de Jihan. FOTO: TOT

 

Si estàs buscant un lloc al centre de la ciutat per escapar-te de la rutina diària per fer un arròs o qualsevol dels plats que tenen a la carta o al menú diari (sempre diferent), has de venir a fer un mos en aquest restaurant.

 

Façana del restaurant de Sant Cugat Arrosseria jian. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem