contingut promocionat

 

Captura de pantalla 2019 08 09 a las 12.09.22

La Bolera: Un referent amb 35 anys d’història

La Bolera t'ofereix la cuina catalana a la brasa més tradicional

El gust per la cuina catalana tradicional i perfeccionista, la selecció de les verdures, hortalisses, fruites i carns de la millor qualitat i amb denominació d’origen i la millor experiència en la brasa fan de La Bolera un dels nostres restaurants clàssics imprescindibles.

la bolera 9

 

L’objectiu és que els productes de la terra mantinguin el seu sabor i que el punt de la brasa els hi doni un toc d’exquisidesa que els faci el màxim d’atractius i saborosos.

Com a recomanacions més destacables podríem anomenar: l’amanida de pebrot amb ventresca; l’amanida amb formatge de cabra; el xató de La Bolera; l’empedrat de bacallà; les gírgoles, albergínies i carxofes a la brasa; el tronc de bacallà; o el magnífic “chuletón”. I per a endolcir-ho una mica: el catalanet (gelat de torró amb ratafia); les profiteroles de la casa (totalment artesanes); la crema catalana o els exquisits gelats casolans.

la bolera 99

 

El restaurant compta amb 4 menjadors que creen un ambient càlid i acollidor, perfecte per als àpats en família, amics o per a menjars d’empresa.

Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem