La passió de tres generacions per la gastronomia de l’embotit

ESPAI PUBLICITARI. A Mas Gourmets trobareu els millors embotits i formatges

Des dels seus inicis el 1945, ja són tres les generacions de la família Mas que ens han fet viure la cultura de l’embotit.

Amb 15 botigues entre Barcelona i Madrid, Mas Gourmets aposta clarament per l’alta qualitat del producte seleccionat en origen, per un servei atent, proper i sensible i sobretot per la constant innovació.

La voluntat d’agradar, de sorprendre i de satisfer són les coordenades que mouen Mas Gourmets, essent referència a anticipar-se als nous camins del comerç minorista d’embotits.

L'aposta d'un nou model de botiga de degustació

Un dels entrepans que ofereis Mas Gourmets FOTO: Arur Ribera

Amb 4.500 referències de productes, cal remarcar que es defineixen també com a “caçadors” de tendències i com a precursors d’un nou model de botigues on la degustació ocupa un lloc preferent pensant sempre d’implicar el client en una experiència sensorial i gastronòmica úniques.

Qualsevol producte de la botiga, embotits, formatges, fumats, o entrepans com el bikini trufat de pernil, provolone i paté de tòfona o el mini de botifarra de perol amb ruca i salsa de cacauet i coco són només alguns exemples del que podeu gaudir en el corner de degustació de cada punt de venda de Mas Gourmet, esdevenint així espais gastronòmics altament diferenciats. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem