Les “braves” de Febrer, la gran diferència

L’oli d’oliva amb DO Siurana: l’element imprescindible

L’emblemàtica i acollidora plaça de Barcelona de la nostra ciutat s’està convertint en un espai altament gastronòmic, ara fa gairebé tres mesos s’hi ha incorporat el Febrer, un lloc de canyes, vins i tapes que arrodoneix l’oferta culinària d’aquesta històrica plaça.

Malgrat que el mes de febrer potser és un dels mesos menys admirats de l’any, aquí s’ha agafat com a emblema per definir un lloc amb molta personalitat, obert a l’exterior amb una gran terrassa i amb un interior que combina els colors suaus i naturals amb les taules de fusta i un immens mural pintat a mà amb uns arbres febrerencs que donen a aquest espai un encant molt especial.

El Febrer acompleix amb cura i rigor la filosofia de la casa: treballar amb productes frescos i naturals, de proximitat, sense additius ni conservants, per fiançar una clientela addicta a la bona cuina.

Pel que fa a les recomanacions no podem passar per alt les tres estrelles de la casa: les braves (sorprenents); les torradetes amb foie, ous de guatlla i cruixent de pernil i la briza de vedella (de Girona) acompanyada d’un llit de patates amb pebrot verd.

Per altra banda, hem de destacar que els caps de setmana i festius al migdia teniu l’oportunitat de “vermutejar” amb un gran ventall de possibilitats: cloïsses, escopinyes, seitons, musclos, navalles, croquetes, les “gildes”... Que vagi de gust!

Els horaris de Febrer són de dimarts a divendres a partir de les 18h i caps de setmana a partir de les 12h
Més informació
 
Comentaris

Destaquem