Les pastisseries, a l'expectativa de les vendes per Sant Joan

Crema i pinya, pinyons i brioix i les clàssiques de crema, les coques de Sant Joan més demandades pels santcugatencs

Els santcugatencs faran reviure la tradició de menjar coques durant aquesta revetlla de Sant Joan. Algunes pastisseries han aprofitat la tradició per innovar i presentar propostes alternatives, mentre que altres han preferit apostar per la tradició i decorar els aparadors amb les coques de tota la vida.


La Montse, de pastisseria Turris, afirma, en relació a l’expectativa de vendes, “esperem que sigui major”. Aquest any, amb motiu de la festa, Turris ha tret una especialitat de coca de Sant Joan, feta de crema amb pinya. “Generalment la gent pregunta per les clàssiques, però en ser novetat el tema de la pinya, innovar també els agrada”.


Des de la pastisseria Sàbat afirmen que “les comandes d’aquest any estan una mica fluixes en comparació a l’any passat” i que, tot i que de moment hi ha pocs encàrrecs, “esperem que al cap de setmana o el dia abans de la revetlla, que és quan la gent més compra, s’animi més”.


A diferència de la pastisseria Turris, Sàbat no ha apostat per edicions especials i alternatives. “Fem les de sempre: de fruita confitada, llardons, crema, pinyons i brioix, cabell d’àngel i les de cues, de crema per sobre. Les que més marxen són sempre les de crema”.

La pastisseria Turris ha fet una aposta molt alternativa aquest any. FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem