contingut promocionat
passo de cuinar logo

 

 

Marc Coello, Passo de cuinar: “El menjar a domicili sense explotació laboral és possible”

Marc Coello és CEO de Passo de Cuinar, una app de menjar a domicili que vol ajudar al comerç local de Sant Cugat

Què és Passo de Cuinar?
Passo de Cuinar és l’app de menjar a domicili on tothom surt guanyant. Oferim salut laboral als nostres repartidors contractant-los a càrrec de l’empresa i no com a falsos autònoms. No cobrem comissions abusives als restaurants i repartim totes les comandes amb vehicles elèctrics, som una empresa amb zero emissions de CO².

  Descarregat l’app

Banner Passo de Cuinar

 

Quin és el valor diferencial de Passo de Cuinar respecte als altres serveis de menjar a domicili?
El sector del menjar a domicili ha sigut maltractat per les grans companyies com Glovo. Segons ells, oferir el servei de menjar a domicili tan sols és possible explotant falsos autònoms i cobrant comissions abusives als restaurants. Hem demostrat que no és cert, existeix una opció de donar el servei d’una forma ètica i sostenible on els repartidors no siguin explotats i els restaurants es puguin guanyar la vida.

Com és que heu decidit obrir el servei a Sant Cugat? Heu dut també aquí les vostres oficines?
Des del 2017, hem obert el nostre servei a diverses ciutats i a totes ha sigut tot un èxit! Sant Cugat té uns restaurants excepcionals i uns habitants que comparteixen els nostres valors. Per aquest motiu hem portat aquí tota la companyia instal·lant les nostres oficines centrals a prop del monestir. Som oficialment una empresa de Sant Cugat, jo i tots els treballadors estem encantats de treballar aquí.

És fàcil demanar un Passo de Cuinar? Com es fa i quins restaurants oferiu?
Fàcil i ràpid! Podeu trobar la nostra app a Apple Store i Google Play, dins trobareu els primers restaurants que col·laboren amb nosaltres: Piaceri d’Itàlia, Pizzeria Mezzanotte, Algo Salvaje, Makisu, Kanae, Grill’Arts, Tragaldabas i Pizzeria Il Fornetto. El nostre objectiu és poder oferir-ne als clients cada cop més.

  Descarregat l’app

 
Comentaris

Destaquem