Els millors plats dolços i salats de la tardor

La tardor és una època que ens ofereix molts fruits i una diversitat de plats delitosos

La tardor és una època de l’any que ens ofereix una diversitat molt gran de fruits, moniatos, mandarines, codonyat, castanyes, etc. que ens permeten crear plats culinaris molt delitosos.                                                              

Amb els fruits de la tardor podem preparar una llista llarguíssima de plats que es poden resumir en aquestes creacions culinàries que podeu llegir a continuació.

Crema de moniato

Els moniatos en permeten elaborar diferents receptes i una de les més gustoses és una crema de moniato. Una crema que podem utilitzar com a base o com a ingredient d’un altre plat.

Amanida de codonyat

Aquest plat és perfecte per als dies de més sol de la tardor com, per exemple, la setmana de l’estiuet de Sant Martí. Una amanida lleugera amb fruites i verdures mediterrànies i codonyat en daus.

Pa de pessic de castanyes i rom negre

A la tardor podem preparar un pa de pessic amb gust de castanyes per llepar-se els dits. Unes postres elaborades amb farina de castanya, rovells d’ou, i rom negre que agradarà als paladars més exquisits i amb gust per la bona cuina.

Coca de sobrassada amb figues

Si volem preparar un aperitiu diferent, podem preparar una coca de sobrassada amb figues. És perfecte per acompanyar els àpats de la tardor i per anar fent boca mentre esperem la resta de plats.

 
Comentaris

Destaquem