'Momotaro', cuina japonesa a Valldoreix

El restaurant 'Momotaro' ofereix diferents especialitats com Misoshiru, Gyoza o Edamame

El restaurant 'Momotaro' ofereix als seus clients les millors delícies de la cuina japonesa a Valldoreix. Proposa una selecció d’entrants com Misoshiru, Gyoza, Edamame, Takoyaki, Karaage, etc. Proposa també plats suculents com Nigiri amb salmó, tonyina, llagostí, salmó flamejat, etc.; Tataki de tonyina, etc. Sashimi variat, de tonyina, etc.; Uramaki com ara Nippon Shake, Pikachu, Bakudan, Crazy Roll, Tamagoyaki, etc.

 

Ofereix, a més, un servei take away i distribució a domicili perquè els seus clients puguin gaudir dels seus plats de cuina japonesa a casa seva, a la feina o a qualsevol lloc. En aquesta experiència, per tal de minimitzar els residus, els envasos amb els quals es transporten els seus plats estan elaborats amb materials sostenibles i respon a l’estratègia del negoci que anomenen política de les 3R’s: reduir, reciclar i reutilitzar.

El restaurant Momotaro està situat a Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 185, de Valldoreix i disposa d’un espai singular amb àmplies terrasses, imprescindible en els mesos de bon temps i salons amb un disseny modern, però, al seu torn, conservant la calidesa familiar. Si tens ganes de viure una experiència única en aquest restaurant de cuina japonesa, has de venir a fer un mos.

 
Comentaris

Destaquem