contingut promocionat
Ohmygod pastisseria sense gluten logo

 

 

Oh my god!, la pastisseria artesana per a tothom

En aquesta pastisseria trobaràs pastissos i xurros amb xocolata sense gluten

Estàs cansat o cansada de no trobar les postres que et vagin bé per al teu sistema digestiu i t’omplin de satisfacció?
Oh my god! Pastisseria sense gluten neix d’un grup d’amants de la rebosteria i apassionats pels moments de convivència, felicitat i complicitat que ens regalem amb els nostres éssers estimats.

Postres a prova d’intoleràncies

Al llarg dels anys d’experiència es van adonar que dia a dia hi ha més quantitat d’intoleràncies i dietes restrictives que allunyen les persones de poder compartir moments màgics i deliciosos. És per això que s’han enfocat a crear postres que resolguin aquest tipus d’obstacles, sempre centrats a assolir un sabor inigualable i exquisit. 

L’objectiu és que cada client pugui gaudir d’una experiència gastronòmica memorable sense cap restricció dietètica que ho impedeixi.No importa si ets celíac, vegà, sugar less etc… A Oh my god! trobaràs les postres ideals pel teu gust, perquè la rebosteria la gaudim tots.

Postres de OMG Pastisseria artesana sense gluten a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Postres de OMG Pastisseria artesana sense gluten a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Prova Oh My God! Pastisseria sense gluten

En aquesta pastisseria, que trobaràs a tocar del Monestir de Sant Cugat (Francesc Macià, 20 Local 3), trobaràs xurros amb xocolata sense gluten i pastissos aptes per a celíacs.

Tot l’any podràs gaudir de pastissos i  xurros amb xocolata sense gluten i d’un cafè excel·lent en un acollidor establiment, on la qualitat dels productes es combina amb l’atmosfera agradable per fer de la teva experiència una delícia inoblidable.

Terrassa amb vista al Monestir

A banda de tastar els pastissos i postres sense gluten, pròximament podràs  gaudir d’una espectacular terrassa amb vista al Monestir!

Relaxa’t i delecta’t amb els sabors mentre admires la història i la bellesa del paisatge que t’envolta.

Xurros amb xocolata sense gluten 'Oh My God Pasteleria sin gluten' a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem