No deixis passar aquesta recepta de trufes de crema catalana!

Una alternativa molt atractiva a les típiques trufes de xocolata

Ingredients

  • 200 g de xocolata
  • 70% cacau
  • 60 g de mantega
  • 100 ml de crema catalana
  • fideus de xocolata
  • cacau en pols

Recepta

  1. Poseu aigua a escalfar en una olla per fer un bany maria.
  2. En un pot poseu la mantega i deixeu fondre al bany maria; quan estigui líquida, incorporeu la xocolata esmicolada, fins que es fongui; retireu del foc i aboqueu la crema catalana; barregeu. 
  3. Deixeu refredar 12 hores a la nevera.
  4. Amb una cullereta agafeu porcions de la barreja i feu-ne boles.
  5. Poseu els fideus de xocolata en un plat i el cacau en un altre i passeu les boles unes per un plat i altres per l’altre; deixeu-les al congelador perquè s’endureixin.
  6. Traieu 15 minuts abans de servir.

 
Comentaris

Destaquem