contingut promocionat
Restaurant Santa Rita logo

 

 

Que no us ho expliquin!

El restaurant ofereix una experiència gastronòmica 'family friendly'

Productes de proximitat, elaboració pròpia i artesanal… El restaurant Santa Rita us ofereix una cuina mediterrània 100% en un entorn family friendly i per a tots els públics: vegetarians, flexiterians, carnívors… Una cuina pensada per a compartir (per això les racions són tan generoses) i per assaborir grans moments en companyia i dins d’un interiorisme  molt càlid i acollidor.

El nom de Santa Rita va ser el resultat d’un brainstorming on es cercava una “marca” propera, diferent, divertida i, molt important, “memorable”. Qui es pot oblidar d’un nom tan peculiar?

Però si passem als fogons, què se’ns ofereix? Entrants (Braves Santa Rita, tartar de salmó, carpaccios…), amanides (a destacar la de rulo de cabra), risottos, pastes, burgers (de vedella, ibèriques i d’origen vegetal), carns (entrecot, filet)… i unes postres exquisides

I quins serien els plats estrella? Per exemple, el risotto de ceps, els ous estrellats amb pernil ibèric, o els sorprenents “falsos” risottos que no us podeu perdre.

En definitiva, heu de viure l’experiència gastronòmica en directe del Sant Rita i que no us ho expliquin!

Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem