contingut promocionat
obach logo

 

Nova botiga d'embotits a Sant Cugat. D'Organyà al cor de la ciutat

Santiago Rusiñol, l'artèria de la ciutat, tindrà un nou comerç per als amants dels embotits de muntanya

Ets dels que està esperant ansiosament l'arribada del cap de setmana per agafar el cotxe i anar a la muntanya a comprar embotit? Doncs a partir d'ara podràs seguir agafant el cotxe per descobrir el territori els caps de setmana, però entre setmana ja aniràs tip d'embotits de muntanya de qualitat. Molt aviat obrirà una botiga d'embotits a Sant Cugat. Un nou comerç que té el segell de qualitat d'una família que fa molts anys que es dedica a l'ofici.

Botiga d'Obach a Puigcerdà. FOTO: Cedida

Botiga d'Obach a Puigcerdà. FOTO: Cedida

Els orígens de la nissaga que converteix cada embotit en un plaer gastronòmic

La història d’Obach és una història de connexió amb una terra, amb una tradició i amb una cultura familiars, que ens transporta en el temps. Per trobar les arrels de la marca ens hem de remuntar al rebesavi Sebastià qui, de la mà del seu fill Damià, va traslladar aquesta activitat a principis del segle XX en un primer moment a la Pobla de Segur i poc després a Organyà. Al segle XIX, però, el pare de Sebastià, Josep Ma Obach, beat de Sant Llorenç de Morunys, ja era reconegut per l’elaboració d’una saborosa llonganissa.

Embotits de qualitart a Sant Cugat de la mà d'Obach. FOTO: Cedida

Embotits de qualitart a Sant Cugat de la mà d'Obach. FOTO: Cedida

La tenacitat infatigable de l’àvia Pepita per superar la Guerra Civil i la postguerra, i la dedicació minuciosa de l’avi Josep, fan que el negoci tiri endavant i la fàbrica es consolidi. Als anys setanta, agafa les regnes el fill Sebastià Obach i Oller, que va llançar productes tan rellevants com la Llonganissa de Muntanya, a més d’obrir l’emblemàtica botiga d’Organyà, on la seva dona Jesusa en vas ser durant molts anys l’autèntica ànima.

Aquest llegat, finalment, ha estat recollit per l’Eduard, que figura al capdavant d’Obach, juntament amb els seus quatre germans Damià, Jesús, Jordi i Vepo. I és que, 5 generacions després, segueixen explorant, tastant i seleccionant amb les pròpies mans, igual que ho feien els avantpassats. Amb una única missió: aconseguir que el millor de casa nostra arribi a la teva taula.

Embolits de qualitat a Sant Cugat de la mà d'OBACH d'ORGANYA. FOTO: Cedida

Embotits de qualitat a Sant Cugat de la mà d'Obach d'Organyà. FOTO: Cedida

 

Tradició i innovació

A ca l’Obach no han deixat de sorprendre amb noves receptes i redescobrint sabors de la nostra terra, tot respectant la mateixa visió artesanal dels inicis. Més de 100 anys després, conserven la recepta original dels embotits del rebesavi i mantenint els processos tradicionals: fan les coses sense pressa.

La naturalitat és un dels punts cardinals que ens guia en el camí. És per això que aposten per la sostenibilitat i el compromís amb el territori. Tenen molt present l’entorn on viuen i treballen i procuren generar el major impacte positiu possible en el medi i l’estructura social que els envolta.

Els embotits Obach d'Organyà es vendran a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Els embotits Obach d'Organyà es vendran a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Treballen per donar el millor i no vendre mai res que ells mateixos no gaudirien i no elaborar res que no hagi passat abans per les pròpies mans. Per això proven, tasten i toquen amb les mans, seguint la promesa que li van fer al  pare, i ell abans al seu. No coneixen una altra manera de fer l'ofici.

Botigues úniques per viure una autèntica experiència de muntanya

Mitjançant les botigues físiques d’Organyà i Puigcerdà i la botiga online d'Obach, posen a la disposició dels clients productes deliciosos i de qualitat, fàcils de consumir i de gaudir. Tan propers que, cada cop que seguis a la taula, et sentiràs un més.

A més, estan orgullosos de dir que els productes no només estan fets sense pressa, amb amor i respecte, sinó també sense gluten, elaborats amb ingredients d’alta qualitat i preparats per ells mateixos a l’obrador. És per això que són 100% aptes per a celíacs.

Canelons de qualitat a Organyà per viure una autèntica experiència de muntanya a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Canelons de qualitat a Organyà per viure una autèntica experiència de muntanya a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Des del moment que un client posa un peu a la botiga fins a cada enviament que fan, són una marca que es construeix a través del contacte humà. Ara, el que els fa més feliços és aterrar a Sant Cugat, per apropar l’essència d’Organyà a la ciutat i oferir als santcugatencs una autèntica experiència de muntanya.

Una de les últimes iniciatives és ampliar el ventall de productes que ofereixen, posant a l’abast dels clients no només embotits d’alta qualitat, sinó també carns, formatges i plats preparats de forma casolana i amb productes de proximitat. I és això tot el que oferiran a la nova botiga del Carrer Santiago Rusiñol, 10 de Sant Cugat, sempre amb un somriure i un tracte directe i personal.

 
Comentaris

Destaquem