contingut promocionat
candubro restaurant santcugat logo

 

 

Nova carta per gaudir i compartir a Can Dubro, el restaurant del Centre Comercial Mira-Sol

Un any després d’obrir portes al centre comercial Mira-sol Centre, el restaurant Can Dubro renova la seva carta amb nous plats pensats per compartir al mateix local o per endur-se.

Plats nous per compartir

El restaurant incorpora el tàrtar de tonyina i l’opció vegana, tàrtar de tomàquet.  També inclouen ous estrellats amb pernil i han incorporat una croqueta de ceps a l’assortiment actual. I han fet una aposta més decidida per les amanides com l’amanida de formatge de cabra i els arrossos, la nova punta de llança de l’oferta gastronòmica de l’establiment.

Tàrtar tonyina al restaurant de Sant Cugat, Can Dubro. FOTO: TOT

Tàrtar tonyina al restaurant de Sant Cugat, Can Dubro. FOTO: TOT

Àmplia varietat d’arrossos

Ara la carta de Can Dubro compta amb una gran selecció d’arrossos com l’arròs caldós, paella, arròs negre, fideuà,  arròs de verdures, etc. Plats escollits seguint la nova filosofia del local de disposar de plats per compartir.

Tàrtar de tomàquet del restaurant de Sant Cugat, Can Dubro. FOTO: TOT

Tàrtar de tomàquet del restaurant de Sant Cugat, Can Dubro. FOTO: TOT

Continua el menú diari

Tot i les novetats esmentades, el restaurant continua oferint un menú diari amb cinc primers i cinc segons que sempre inclou un suggeriment del dia. Segueixen renovant el menú cada setmana i volen potenciar també el menú degustació amb sis plats i les postres.

Flam casolà del restaurant de Sant Cugat, Can Dubro. FOTO: TOT

Flam casolà del restaurant de Sant Cugat, Can Dubro. FOTO: TOT

Postres casolanes

Un altre dels destacats de la nova carta és que les postres són preparades per l’equip de cuina de la casa: cheesecake de dolç de llet, un dels favorits de la clientela, flam, brownie, etc. Vine i comparteix el teu moment gastronòmic amb qui vulguis.

Interior del restaurant de Sant Cugat 'Can Dubró'. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem