contingut promocionat
OBV Logo blanc

 

 

'ObviousEat', l'app local de menjar a domicili amb la millor selecció gastronòmica

Acaba d'aterrar a Sant Cugat l'eina digital més intuïtiva que ofereix l'oferta gastronòmica més variada

Vols tenir accés als principals restaurants de Sant Cugat i rebre còmodament des de casa la teva comanda de menjar? Ja tens disponible ObviousEat, una nova aplicació amb la millor selecció d'establiments de la ciutat.

Oferta gastronòmica variada i de qualitat

Gràcies a aquesta app, els santcugatencs poden demanar plats de qualitat dels principals restaurants de la ciutat d'una manera molt senzilla: Can Ametller, La Bolera, La Jarana, La cuina de Sant Telmo, Sticks Sushi & Bowl, Oishi Sushi & Glow Bowl, Panchito i Tragaldabas, entre altres.

oferta gastronomica variada Obvious Eat

'ObviousEat' ofereix una oferta gastronòmica variada. FOTO: Cedida

Comandes més fàcils

Es tracta d'una aplicació que destaca per la seva senzillesa, ja que és molt intuïtiva. Inclou un xat que permet al client comunicar-se amb el repartidor, ObviousEat o el restaurant que fa la comunicació més fluida entre els diferents actors implicats en el servei a domicili.

Àmplia àrea geogràfica de distribució

Gràcies a aquesta aplicació els restaurants de Sant Cugat podran repartir al centre i rodalia, així com Mira-sol, Bellaterra, Cerdanyola, Valldoreix i La Floresta.

Una app que ajuda al comerç local

D'altra banda, els usuaris d’ObviousEat' ajuden millor al comerç local, ja que la comissió que s'emporta la plataforma per facilitar la gestió de la comanda a domicili és menys de la meitat que en el cas de les aplicacions més populars.

Gestió més senzilla

A més, el restaurador pot entrar a l'app i modificar els plats i l'horari d'una manera molt fàcil i sense haver de passar per cap intermediari.

'OviousEat' arriba a Catalunya per seguir ajudant als restauradors d'aquí. FOTO: Cedida

'ObviousEat' arriba a Catalunya per seguir ajudant als restauradors d'aquí. FOTO: Cedida

Una app d'èxit a Galícia

ObviousEat és una aplicació que va néixer a Galícia l'any 2020 i que va créixer molt de pressa. Això els va permetre competir d'igual a igual amb els grans grups d'aplicacions de distribució de menjar a domicili. Ara, arriba a la ciutat perquè els santcugatencs també es puguin beneficiar dels seus serveis i perquè els restauradors locals tinguin una eina més econòmica de fer arribar les comandes als seus clients.

Si vols rebre a casa teva els plats del teu restaurant preferit, t'has de descarregar ObviousEat.

 
Comentaris

Destaquem